Tiflološki muzej (Zagreb : Tiflološki muzej)
Web-stranice specijalnog muzeja koji se bavi problematikom osoba s invaliditetom, poglavito osoba oštećena vida.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 16.9.2009.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Tiflološki muzej (Zagreb); Slijepe osobe -- Hrvatska