Influence of urbanization level and gross domestic product of counties in Croatia on access to health care - Bagat, Mario (Array, 2008)
Cilj: Ispitati odnos između stupnja urbanizacije i domaćeg bruto-proizvoda po stanovniku županija u Hrvatskoj i pristupa zdravstvenoj skrbi.