Health care and community-based interventions for war-traumatized people in Croatia : community-based study of service use and mental health - Frančišković, Tanja (Array, 2008)
Cilj: Istražiti korištenje usluga zdravstvene skrbi i usluga koje pruža zajednica u područjima koja su bila zahvaćena ratom u Hrvatskoj i utjecaj tih intervencija na mentalno zdravlje.