Genome damage in oropharyngeal cancer patients treated by radiotherapy - Gamulin, Marija, liječnica (Array, 2008)
Cilj: Procijeniti genomska oštećenja u bolesnika s orofaringealnim karcinomom prije, za vrijeme i nakon radioterapije, kako bi se izmjerila postojanost genomskog oštećenja, što je važno za procjenu rizika od sekundarnog karcinoma.