Prognostic significance of B-cell differentiation genes encoding proteins in diffuse large B-cell lymphoma and follicular lymphoma grade 3 - Borovečki, Ana, liječnica, 1974- (Array, 2008)
Cilj: Odrediti prognostičku vrijednost proteina koje kodiraju geni za diferencijaciju B-stanica i abnormalnosti na genima BCL2 i BCL6 u difuznom B-limfomu velikih stanica i folikularnom limfomu trećega stupnja s uzorkom folikularnog rasta >75%.