Hrvatski glasnik intelektualnog vlasništva (Državni zavod za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske, 2009)
Mrežne stranice glasnika u kojem se objavljuju sve relevantnim zakonima i pravilnicima propisane informacije iz postupka dodjele prava industrijskog vlasništva, informacije o dodijeljenim pravima te o kasnijim promjenama u svezi s tim pravima, kao i ostale službene informacije.