Stare crkve blizu Trogira i na sirem drniškom području - Regan, Krešimir; Nadilo, Branko (Array, 2008)
U pregledu starokršćanskih, predromaničkih i ranoromaničkih crkava, koji smo sustavno započeli s krajnjeg juga Hrvatske, svojedobno smo zastali na crkvama Trogira i Čiova