Brza cesta Šibenik - Drniš - Knin - granica BiH - Cukrov, Slaven (Array, 2008)
Opisuje se projektni prijedlog za brzu cestu Šibenik – Drniš – Knin – granica BiH. Istaknuti su ciljevi projekta i očekivani rezultati njegovim ostvarenjem. Opisane su elementi za projektiranje, potrebne aktivnosti i prikazani mogući učesnici u projekta. Upozorava se na to da treba poduzeti mjere za zaštitu okoliša. Dana je procjena ulaganja i izvora financiranja. Navodi se da je projekt usklađen s razvojnim dokumentima RH i da je njegova gospodarska opravdanost utemeljena