Izvještaj o sukladnosti betona s uvjetima projekta konstrukcije - Hranilović, Marko M. (Array, 2008)
Donošenjem novog Tehničkog propisa za betonske konstrukcije mijenjaju se postupak i podaci za donošenje završne ocjene kvalitete betona ugrađenog u betonsku konstrukciju. Uspoređeni su postupci prema starom i novom propisu. Vidi se da se postupak po starom propisu bazira više na rezultatima ispitivanja na mjestu ugradnje, a po novom propisu na procedurama i dokumentiranom upravljanju procesima. Donošenje je završne ocjena kvalitete ugrađenog betona po novom propisu zahtjevnije