Pra & djedovi (Galerija suvremene umjetnosti Zagreb, 1969)
Na jarko žutoj podlozi ističe se zakrivljen oblik koji izvire iz donjeg desnog ugla plakata. Oblik je ispunjen prugama fluorescentnih boja koje prate njegov vanjski rub. Uz donji vanjski rub oblika smješten je naslov ispisan bijelim slovima isprva teško uočljiv