Razvojna agencija grada Čakovca : Development Agency Municipaly of Čakovec (Razvojna agencija Grada Čakovca, 2007)
Mrežne stranice agencije čiji je cilj priprema projekata sa područja turizma, kulture, komunalne infrastrukture, obrazovanja i zaštite okoliša za Grad Čakovec