Udruga nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture Sveučilišta u Zagrebu (Udruga nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture Sveučilišta u Zagrebu, 2005)
Mrežne stranice strukovne udruga pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture zaposlenih na visokim učilištima u Zagrebu