Bez naslova I - Franković, Maja (2008)
Vertikalni prikaz; na pozadini iz središta radijalno se šire crne nepravilne mrlje. U središtu je tehnikom kolaža apliciran kružni prikaz, litografija - crveni i crni nepravilni oblici.