Bez naslova III - Franković, Maja (2007)
Na horizontalnom formatu otiska su dva odvojena prikaza. Slijeva je prikaz koji nalikuje listu s istaknutim žilama. Zdesna je kompozicija nepravilnih točaka raznih veličina te linija koje izgledaju kao šare.