Maestral II - Franković, Maja (2007)
Dvije boje - svijetlo plava i crvena - izmjenjuju se na prikazu. Naslov sugerira da donja polovina prizora prikazuje površinu mora, a plavom trakom uokviren jednakokoračan trokut predstavlja jedro nekog plovila. Slijeva su crvene točkaste mrlje, a zdesna plave isprekidane linije.