Dragan Primorac - Primorac, Dragan (Zagreb : D. Primorac, 2009)
Web-stranice predsjedničkog kandidata Republike Hrvatske na izborima 2010.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na UR.: http://www.draganprimorac.com
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 12.10.2009. ; zadnji opis prema verziji dana: 28.7.2022.)
Keywords: Primorac, Dragan -- Izborna kampanja -- 2010.; Predsjednički izbori -- Hrvatska -- Izborna kampanja -- 2010.; Predsjednici država -- Hrvatska -- Izborna kampanja -- 2010.