HZN e-glasilo : službeno glasilo Hrvatskoga zavoda za norme (Hrvatski zavod za norme, 2009)
Glasilo objavljuje radove s temama iz normizacije i donosi novosti iz HZN-a te međunarodnih i europskih normirnih tijela.