Tripo Radoničić ... po Božjoj milosti i Svete Apoštolske Stolice biskup kotorski, prečastnom stolnom kaptolu, velečastnom svećenstvu i pravovjernom puku Biskupije mir i pozdrav u Gospodinu! - Radoničić, Tripo ([s. n.], 1888)
Pastirska poslanica.