Razvojna agencija sjever (Razvojna agencija sjever, 2008)
Mrežne stranice agencije koja se bavi privlačenjem stranih investicija, poticanjem istraživanja, razvojem poslovne suradnje te ekonomskim rast i razvojem regije.