Središnja agencija za financiranje i ugovaranje (Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije, 2008)
Mrežne stranice agencije nadležne za financiranje, ugovaranje, plaćanje i nadzor provedbe programa i projekata Europske unije