Izbori.net.hr (Zagreb : Adriatic Media, 2009)
Mrežne stranice o predsjedničkim izborima u Hrvatskoj
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 10.11.2009
Keywords: Predsjednički izbori -- Hrvatska -- Izborna kampanja -- 2010.; Predsjednici država -- Hrvatska -- Izborna kampanja -- 2010.