Svinjskagripa.com : sve informacije o gripi A (H1N1) (Svinjskagripa.com, 2009)
Mrežne stranice s vijestima o karakteristikama bolesti, mogućnostima prevencije i liječenja te širenju svinjske gripe (pandemijske gripe tipa A / H1N1) u Hrvatskoj, Europi i svijetu