Hrvatsko društvo za ceste - Via Vita (Hrvatsko društvo za ceste - Via Vita, 2003)
Mrežne stranice saveza udruga dragovoljno udruženih županijskih i gradskih strukovnih udruga niskogradnje i njima srodnih udruga koje djeluju u Republici Hrvatskoj.