Hrvatsko društvo za ceste - Via Vita - Hrvatsko društvo za ceste Via-Vita (Zagreb) (Zagreb : Hrvatsko društvo za ceste - Via Vita, 2003)
Mrežne stranice saveza udruga dragovoljno udruženih županijskih i gradskih strukovnih udruga niskogradnje i njima srodnih udruga koje djeluju u Republici Hrvatskoj.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 25.11.2009
Keywords: Hrvatsko društvo za ceste Via-Vita (Zagreb); Cestovne prometnice -- Održavanje -- Hrvatska; Cestovna infrastruktura -- Hrvatska