Predsjednički izbori 2009 (Zagreb : Europa digital, 2009)
Mrežne stranice novina posvećene predsjedničkim izborima u Republici Hrvatskoj
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. iz zaglavlja HTML
Opis građe dana: 30.11.2009
Keywords: Predsjednički izbori -- Hrvatska -- Izborna kampanja -- 2010.; Predsjednici država -- Hrvatska -- Izborna kampanja -- 2010.