Tensile tests on stainless steels in temperature range 800 to 1200°C - Tehovnik, Franc (Array, 2008)
Provedena su ispitivanja čvrstoće različitih austenitnih nehrdajućih čelika na povišenoj temperaturi 800-1200°C. Utvrđeni su utjecaji δ ferita na rekristalizaciju, σ faze na deformabilnost te temperature na oporavljanje, rekristalizaciju i porast zrna