Position and the development of the global steel industry - Raab, J. (Array, 2008)
Na temelju iskustva posljednih 20-ak godina ustroja češke čelične industrije, u članku se daje osvrt na položaj i razvitak svjetske čelične industrije. Promjene se motre u dosezima proizvodnje, potrošnje i prodaje