Transcranial sonography in the evaluation of pineal lesions : two-year folow up study - Budišić, Mislav (Array, 2008)
Naša prethodna studija je pokazala da je transkranijska sonografija (TCS) moždanog parenhima kompetitivna metodi magnetske rezonancije (MRI) u procjeni pinealne žlijezde. Cilj ove studije bio je pokazati mogućnosti TCS u bilježenju signala pinealne žlijezde i njene cistične morfologije te pokazati korelaciju sa snimkama MRI na većem broju bolesnika kroz dvije godine praćenja.