Correlation between anxiety, depression and burning mouth syndrome - Buljan, Danijel (Array, 2008)
Svrha ovoga istraživanja bila je utvrditi razinu anksioznosti i razinu depresivnosti kod bolesnika sa simptomima pečenja usta i bez njih te ispitati moguću povezanost intenziteta simptoma pečenja u ustima s učestalosti pojave depresije i anksioznosti