Correlation of serum S100B concentration with hospital stay in patients undergoing CABG - Krnjak, Ljuba (Array, 2008)
Protein S100B se smatra serumskim biljegom moždanog oštećenja u bolesnika podvrgnutih operacijama srca. U ovom ispitivanju potražili smo odgovor na pitanje korelira li porast serumske koncentracije S100B s duljinom hospitalizacije u bolesnika podvrgnutih ugradnji premosnice koronarne arterije