An individualized approach in the education of asthmatic children - Čičak, Biserka (Array, 2008)
Astma je najčešća kronična bolest dječje dobi koja se u velikom broju slučajeva može dobro kontrolirati, za što je uz točnu dijagnozu i odgovarajuću terapiju te kontrolu čimbenika okoline potreban i dobar obrazovni program kojem se još uvijek ne posvećuje dostatna pozornost