Oblikovanje interijera konkatedralne crkve sv. Petra apostola u Splitu - Ceraj, Iva (Array, 2008)
Članak donosi rezultate istraživanja dosad neistražene i neobjavljivane sastavnice opusa arhitekta i dizajnera Bernarda Bernardija s podruèja oblikovanja liturgijskoga prostora provedenog na primjeru analize konkatedralne crkve sv. Petra u Splitu. U smislu cjelovitosti interpretacije i kritičkoga vrednovanja prikazani su elementi za uspostavu interdisciplinarnoga konteksta arhitekture i teologije kao uvjeta pristupu arhitektonsko-oblikovnim zadacima naznačene problemske cjeline