Agroburza (Cerna : Agroburza, 2009)
Web-stranice projekta s ciljem stvaranja informacijskog sustava koji će integrirati obiteljska gospodarstva Hrvatske u jedinstvenu cjelinu agrobazu.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.agroburza.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 14.01.2010. ; zadnji opis prema verziji dana: 1.9.2022.)
Keywords: Obiteljska gospodarstva -- Hrvatska