Automorphic inversion and circular quartics in isotropic plane - Jurkin, Ema (Array, 2008)
U ovom su radu cirkularne kvartike konstruirane pomoću automorfne inverzije (inverzija koja apsolutnu figuru ostavlja fiksnom) kao slike konika. Klasificirane su s obzirom na položaj prema apsolutnoj figuri. Pokazano je da se automorfnom inverzijom konike mogu dobiti samo 1, 2 i 4 cirkularne kvartike