On the trigonometric functions in maximum metric - Bayar, Ayse (Array, 2008)
Trigonometrijske funkcije su definirane na jediničnoj kružnici, a njezin se oblik mijenja s obzirom na metriku. Dakle, vrijednosti trigonometrijskih funkcija ovise zasebno o svakoj metrici. Ovaj članak prikazuje definicije pravila i identitete trigonometrijskih funkcija s obzirom na maksimalnu metriku. Također, za daljnje istraživanje dane su geometrijske interpretacije koje koriste identitete ovih funkcija