Hrvatsko kemijsko društvo - Hrvatsko kemijsko društvo (Zagreb) (Zagreb : Hrvatsko kemijsko društvo, 2009)
Web-stranice strukovne udruge koja okuplja kemičare i brine se za razvoj kemije na području Republike Hrvatske.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 18.1.2009. ; zadnji opis prema verziji dana: 1.9.2022.)
Keywords: Hrvatsko kemijsko društvo (Zagreb); Kemičari -- Hrvatska