Netokracija (Netokracija, 2009)
Netokracija je nezavisni, regionalni magazin za sve koji žive za, na i od interneta – posvećen digitalnom poslovanju (i startupima), marketingu i kulturi. Netokracija je najveća zajednica digitalnih profesionalaca i prosumera u Hrvatskoj i regiji koja daje uvid u globalne internetske i tehnološke trendove.