Zlatni ljudi, srebrni pejzaž (2008)
Na obali srebrne boje prikazani su muškarac i žena s psima i pticama u zlatnoj boji. Kao prikazi u prikazu kvadrati različitih dimenzija pokazuju detalje ljudi, pejzaža, životinja ili apstraktne forme.