Johann Schickh - Höfelich, Johann (1835)
Stariji muškarac u civilu prikazan je do pasa. Odjeven je u tamni zakopčani kaput, a pri vrhu proviruje visoki bijeli ovratnik košulje. Pogled je usmjeren prema promatraču, oči su lagano izbuljene, a nos malen i prćast. Pramen kose pao mu je na zaobljeno čelo.