Zlatno srebrni prizor : susret s božanskim licem (2005)
Uz veliki prikaz sunca - s licem u zlatnoj boji koji dominira crtežom prostire se splav srebrne boje. Na njemu se nalaze dva muška lika izvedena srebrnom bojom i tri zlatne boje te tri ulovljena zlatna morska psa. Ovoj sceni su također prisutna tri srebrna majmuna u raznim pozama i jedan pas zlatne boje