Josef Freiherr von Jellacic - Höfelich, Johann (1849)
Portret starijeg muškarca u svečanoj odjeći. Muškarac stoji i prikazan je do malo ispod struka. Okrenut je u lijevi poluprofil. Ogrnut je svijetlim plaštom koji u gornjem dijelu završava krznenim ovratnikom, a obrubljen je crvenim rubom. Ispod plašta se nazire odora na koju je nataknuto ordenje. Jajolika glava je proćelava. Na licu se ističu i gusti brkovi.