Fr. Guil Lippich - Höfelich, Johann (1844)
Portretiran je naočit mladi gospodin u elegantnom građanskom odijelu kojeg čine tamna kravta, košulja i prsluk te svijetli kaput. Nema plemićkih ni vojnih oznaka. Prikazan je do pasa, u desnom poluprofilu. Poluduga kosa začešljana je u stranu.