Deinhardstein ([s. n], 1833)
Portret muškarca u civilu, srednjih godina, prikazanog do pasa. Tijelom je okrenut prema promatraču, a glava je u desnom poluprofilu. Odijelo je elegantno - bijela košulja s visoko podignutim ovratnikom, bijeli prsluk, tamni kaput s krznenim ovratnikom. Lice je duguljasto, čelo visoko, pogled prodoran i bistar.