Fr. Treitschke - Höfelich, Johann (1841)
Portret starijeg muškarca do pasa, u desnom poluprofilu. Odjeven je u tamno civilno odijelo ispod kojeg se nazire bijela košulja i kravata. Valovita kosa začešljana je u stranu.