Improvement of the polymer properties by radiation grafting and crosslinking - Ranogajec, Franjo (Array, 2008)
U suradnji s lokalnom industrijom pokazana je mogućnost poboljšanja svojstava polimera radijacijskim cijepljenjem i umreživanjem.