Improvement of the polymer properties by radiation grafting and crosslinking - Ranogajec, Franjo; Mlinac-Mišak, Marica; Hell, Zvonimir (2008)
U suradnji s lokalnom industrijom pokazana je mogućnost poboljšanja svojstava polimera radijacijskim cijepljenjem i umreživanjem.
Bibliografija: 22 jed
Abstract
Keywords: Polimeri -- Karakteristike; Polimeri -- Spektroskopija