Zlatno srebrni prizor C : anđeli i nereide (2007)
U gornjem djelu prikaza su vidljive dvije figure anđela olovkom preko srebrne podloge. Dva muška i dva ženska zlatna naga lika nalaze se u središtu, okrenuti jedni drugima i dvije figure pruže ruke kako bi se pri susretu rukovale, među njima i oko njih prikazane su životinje u pokretu (tri majmuna i tri pasa). Uz donji rub papira nalaze se dvije ulovljene ribe morskog psa