Zlatno srebrni pejzaž : Angeli (2007)
Na crtežu su prikazana četiri muška i četiri ženska naga lika zlatne boje koji se nalaze na morskoj obali i u vodi uz obalu srebrne boje. Iznad njih lebde dva zlatna anđela. U prvom planu prikazana su dva morska psa i jedna mačka koja gleda ljude, u drugom planu je vidljiva još jedna mačka