Morski prizor : Razgovori (2005)
Grupa od sedmero nagih ljudi stoje ili sjede uz vodu. Uz njih pojavljuju se i životinje kao što su psi, ribe i ptice. Gornji dio prikaza sastoji se od troje krilatih bića koja lebde iznad ljudi