Heroji Vukovara : serijal Eduarda Galića - Galić, Eduard, redatelj (Missart, 2008)
Prema tekstu na spremnici diska 1. epizode, dokumentarni serijal "Heroji Vukovara" ima tri dijela od kojih svaki ima deset epizoda. Prvi dio serijala pod naslovom "Groblje tenkova" bavi se obranom Borova naselja, dijela Vukovara.